2017-02 Ceny Jana Zajíce

Název

2017-02 Ceny Jana Zajíce

Popis

2017-02-24 Vítkov - letos byla v 1. kategorii oceněna Vendula Lichovníková, žákyně Základní školy a gymnázia ve Vítkově. V druhé kategorii cena nebyla udělena. Vendula patří mezi prospěchově nejlepší žáky školy. Je svědomitá, pracovitá a její aktivity ve škole jsou nadstandardní. Mezi její nejlepší školní úspěchy patří 1. místo v přírodovědné soutěži Zlatý list, 2. a 3. místo v recitační soutěži a 1. místo v technickovědecké soutěži U6. V rámci projektu „72 hodin“ se věnuje handicapovaným dětem.
Od svých pěti let se věnuje mažoretkovému sportu. Její snaha, píle a vytrvalost ji zařadily mezi nejlepší mažoretky světa. V roce 2016 obsadila na mistrovství republiky 1. místo v kategorii sólo pom – pom classic juniorky, je také mistryně světa ve skupině v classic pom-pon kadet a vícemistryně světa v baton classic junior (hůlka).
Výzmamnými hosty byli poslanec Parlamentu ČR Petr Kudela, 1. náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje Lukáš Curylo, senátor Herbert Pavera a delegace partnerského města Kalety.
V rámci programu vystoupilo Doležalovo kvarteto.

Období

Statistiky

  • 43 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Fujifilm FinePix S9600

Kategorie a štítky

Nastavení

Nahlásit album
V májové AKCI nyní máte fotoknihy s 25% a větší vyvolané fotky, vč. všech plakátů s 27% slevou. Neváhejte slevy využít. A nově nemusíte zadávat žádný kód. Slevu na produkty v akci získáte automaticky. Akce platí do 5. 5. 2024
Získat slevu

Vytvořte si fotodárky

Z alb a fotek na Rajčeti nebo i z disku počítače si můžete snadno a rychle vytvořit různé fotodárky pro sebe nebo své přátele.

Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2017-02 Ceny Jana Zajíce
Komentáře Přidat